Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siema, freez lola.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ostatnio spotykam się z problemem ligi legend a dokładnie gdy jestem w grze od czasu do czasu gra mi się freezuje nic nie mogę zrobić słyszę tylko muzyke z lola. Jeśli chcę wrócić do gry to muszę uruchomić menadżer zadań i wyłączyć proces lola następnie włączyć go od nowa. Mam to jakoś tak 3 razy na grę.

Dlaczego tutaj? Szukając w czym tkwi problem zauważyłem że gdy wyłączam bola to problem się nie powtarza.

Proszę o szybką pomoc z góry dzięki. Jeśli będzie potrzebne jeszcze jakieś info to pytać. :D

Eloszka

Opublikowano

Jakich skryptów używasz? Może to jednak wina bola? Spróbuj odpalać bola jak będziesz już w samej grze.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jakich skryptów używasz? Może to jednak wina bola? Spróbuj odpalać bola jak będziesz już w samej grze.

Sprawdzałem który skrypt źle działa ale chyba nie o to chodzi bo zostawiłem auto smite tylko i wciąż ten problem a gdy gram bez niego to także problem się pojawia.

Tylko mi chodzi o to że jest np. 10 min i nagle dostaje freeza lola gdy minimalizuje i maxymailzuje to pokazuje czarny ekran i nic z tym sie nie da zrobić w menadżerze pisze brak odpowiedzi czy jakoś tak.

Eloszka

Opublikowano

ludziu było, w oknie startowym bola sa opcje ktore odznaczasz haczykami, oddalanie mapy bez ograniczen, widzenie na minimapie gdzie ostatnio pojawila sie postac itd, wez to wszystko wylacz i graj ze skryptami to ci bedzie normalnie dzialac...

16k7y4p.png

Opublikowano

ludziu było, w oknie startowym bola sa opcje ktore odznaczasz haczykami, oddalanie mapy bez ograniczen, widzenie na minimapie gdzie ostatnio pojawila sie postac itd, wez to wszystko wylacz i graj ze skryptami to ci bedzie normalnie dzialac...

Próbowałem nie działa.

Eloszka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...